Hvem er vi og hvad ved vi om digital læring?

IMG_0510

Christina & Tomas

Sammenlagt har vi over 40 års erfaring med at arbejde med e-learning, hvilket tydeligt viser sig i vores store passion for emnet.

Vi er begge selvstændige og har hver vores virksomheder, men vi elsker at arbejde sammen.

For når vi er sammen er det høj energi, og masser af viden og erfaring.  Vi bliver meget nemt begejstrede - som det kan ses på billedet - og elsker når vi kan dele denne begejstring, med hinanden, og med vores omverden.

Sammen er vi i fuld gang med at skrive en bog om god digital læring - den hedder Superlæring - og vi glæder os til at få den ud i verden.

Christina

Christina startede med at lave e-learning i 1999, lige efter hun var blevet færdig som Multimediekoordinator.

Siden da har hun arbejdet med e-learning og læring generelt i flere forskellige firmaer.

Altid med fokus på hvordan man bedst muligt omsætter viden til god læring, og altid med fokus på at det er deltagerne der skal have noget ud af det færdige produkt.

På kasketten har der oftest stået projektleder, men Christina kan også både skrive manuskript, lave storyboard, tegne det der tales om og indtale en behagelig speak - så, hu har styr på alle facetter af en e-learning produktion.

Hvor Tomas har totalt styr på den didaktiske teori og den teknologiske side af e-learning, der har Christina styr på hvordan man kommer godt igennem udviklingsprocessen.

Random facts om Christina: Hun vinterbader, er selvbygger af et kolonihavehus og elsker portvin.

CHR2022_web

Tomas

Med over 20 års erfaring, har Tomas arbejdet med alt fra små virksomheder til store internationale firmaer. Han brænder for at lave god e-learning og hjælpe andre med det samme.

Hans LinkedIn tagline er: Kæmper ✊ for at fjerne kedelig #elearning fra jordens overflade – og han mener det. Der bliver lavet alt for meget dårlig elearning.  

Tomas synes at verden mangler bedre elearning, ikke mere elearning.

Uanset om du er nybegynder eller ønsker at forbedre din nuværende e-learning strategi, kan Tomas guide dig igennem processen. Han er ekspert i didaktik og elearning teknologi. Tomas tror på god didaktik, humor, kreative løsninger og kommunikation på øjenhøjde. Han tror ikke på hurtige genveje, men på gennemarbejdede løsninger. Han arbejder med alle typer af e-learning, og elsker udfordringen i at gøre "kedelige" emner engagerende og effektive.

Tomas har virksomheden Elearningspecialist hvor han blandt andet udvikler elearning kurser, og leverer learning management systemet Activate LMS til sine kunder.

Random facts om Tomas: Havenørd, har blandt andet et frilandskaktusbed i sin have syd for Aarhus. Synger Beyonces "All the single ladies" når han fodrer sine høns (selvfølgelig først efter at hanen døde). 

IMG_1696